ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ | ΤΡΕΧΟΝΤΑ

H2 Residences, Αθήνα

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ελληνικό, Αθήνα, Ελλάδα

Επιφάνεια έργου:

2.200 τ.μ.

Σε μια περιοχή σύμβολο της Αθηναϊκής Ριβιέρας αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, η έννοια «μοντέρνο σπίτι» αποκτά τη μοναδική έκφρασή της χάρη στο Η2 Residences.

Με όνομα εμπνευσμένο από τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του, το τετραώροφο κτίριο των 16 διαμερισμάτων έρχεται να συμπληρώσει ομαλά και δημιουργικά μια από τις πιο υποσχόμενες και περιζήτητες οικιστικές ζώνες της πόλης. Εξαιρετική εσωτερική διαρρύθμιση, ποιοτικά υλικά, υψηλή ενεργειακή απόδοση και ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον διαβίωσης, το σημείο συνάντησης της πολυτέλειας με την ηλιόλουστη ατμόσφαιρα μιας παραθαλάσσιας προαστιακής περιοχής της πρωτεύουσας.

Καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις προδιαγραφές που θέτει η κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα και με άμεση πρόσβαση στο Μητροπολιτικό Πάρκο και τους λοιπούς μοναδικούς χώρους του πιο πολύ-αναμενόμενου και σημαντικού έργου ανάπλασης των ημερών μας, το “Η2” δεν είναι απλά ένα κτήριο στο νούμερο 66 της οδού Χαλδείας. Είναι το σύμβολο για ένα νέο κεφάλαιο ζωής, γεμάτο με την αύρα του Σαρωνικού και το φως του Αττικού ουρανού.

H2 Residences

Αναζήτηση

×
×
Κατεβάστε την κάτοψη

Book an appointment

×