ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ | ΤΡΕΧΟΝΤΑ

Panorama Village

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Καλύβες, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα

Επιφάνεια έργου:

1.675 m2

To ατέρμονο ταξίδι του βλέμματος στο ανεμπόδιστο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους σταματά στη μοναδική εικόνα του “Panorama Village”.

Τα στέρεο, βραχώδες έδαφος μιας περιοχής-παρατηρητήριο στον κόλπο της Σούδας έξω από τα Χανιά, φιλοξενεί ένα απαράμιλλο σε χαρακτηριστικά οικιστικό συγκρότημα που αποτυπώνει ιδανικά μια εμπειρία ζωής και διαμονής. Αυτή η σύγχρονη γειτονιά, φυσικά υπερυψωμένη και αμφιθεατρική, αποτελείται από μοντέρνες κατοικίες μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας, ιδανικές για να φιλοξενήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές αποδράσεις, ως εξοχικά, αλλά και για να αποτελέσουν μια εξαιρετική πρόταση για έμπνευση και εργασία από απόσταση, ως μόνιμες κατοικίες.

Το συγκρότημα, κτισμένο σε δυο επίπεδα, πετυχαίνει με τους αυτόνομους χώρους αναψυχής και πρασίνου, να τηρήσει πιστά τις αρχές της ιδιωτικότητας, ακόμα και στο πιο χαρισματικό κοινόχρηστο κόσμημά του, μία infinity πισίνα, έκτασης μεγαλύτερης από 100 τετραγωνικά μέτρα.

Σε κοντινή απόσταση από όλα όσα χρειάζεται ένας αυτόνομος αλλά ποτέ αποκομμένος οικισμός, το Panorama Village αναδεικνύεται στην τέλεια επιλογή για να ζήσεις στη Μεσόγειο και για να «δραπετεύσεις» μαζί της.: https://www.panoramavillage.gr/

Panorama Village

Αναζήτηση

×
×
Κατεβάστε την κάτοψη

Book an appointment

×