Σχετικά με εμάς

Η AVAX Development ιδρύθηκε το 1990 και είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών AVAX. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, με πρωταρχικό στόχο να αναπτύσσει ποιοτικά και καινοτόμα έργα και να επενδύει σε μοναδικά ακίνητα.


Η εταιρεία επικεντρώνεται στον οικιστικό τομέα, όπου έχει να επιδείξει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο έργων που αποτελείται από αστικές κατοικίες υψηλών προδιαγραφών και παραθεριστικά συγκροτήματα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Παράλληλα, στον εμπορικό τομέα επενδύει σε εξέχοντα έργα γραφείων και λοιπών εμπορικών χρήσεων.


Ως μέλος ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς κατασκευαστικούς Ομίλους, η AVAX Development ξεχωρίζει με τα έργα της σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Η επιτυχία και η φήμη της εταιρείας βασίζονται στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία και στη δέσμευσή της για την ικανοποίηση των πελατών της.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

Ο κόσμος αλλάζει, η ζωή μας αλλάζει. Δεν είναι μόνο η συνήθης εξέλιξη των πραγμάτων. Είναι παράγοντες και γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν απρόσμενα ή και να αλλάξουν άρδην τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας, τον τρόπο που χαιρόμαστε το παρόν και σχεδιάζουμε για το μέλλον. Τί είναι αυτό που θα παραμένει ως πολύτιμη και σταθερή αξία μέσα σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα;

Η δυνατότητα να απολαμβάνουμε το φυσικό μας περιβάλλον με βιώσιμο τρόπο, η ποιότητα, η υψηλή αισθητική, η άνεση, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα που προσφέρει ο χώρος μας σε εμάς και την οικογένειά μας, η σιγουριά που αισθανόμαστε φροντίζοντας για το μέλλον μας, είναι όλες αξίες που αποζητούμε και παραμένουν σταθερές, όσο και αν αλλάζουν οι ζωές μας.

Σε ένα ραγδαία μεταλλασσόμενο περιβάλλον, στην AVAX DEVELOPMENT δημιουργούμε μέσα από τα έργα μας και προσφέρουμε στους πελάτες μας πραγματική και αληθινή αξία που διαρκεί αναλλοίωτη στο χρόνο.

Αναζήτηση

×
×
Κατεβάστε την κάτοψη

Book an appointment

×